Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basiscursus vegetarische voeding

18 september om 10:00 tot 13:00

€160

Het overschakelen naar een meer vegetarisch voedingspatroon brengt wat vragen met zich mee. Peter Vandermeersch, kok en lesgever, beantwoordt ze graag voor jou. Vegetarisch koken is niet alleen het vlees weglaten en nieuwe producten leren gebruiken maar vooral ook op een bewustere manier je maaltijden opbouwen en vormgeven. Peter Vandermeersch leert je eenvoudige, kleurrijke, toegankelijke bereidingen maken die ook versterkend, volwaardig en verzadigend zijn. Je maakt kennis met de seizoensingrediënten, de verschillende graansoorten, de plantaardige eiwitten en oliën, de grote waaier aan verse en gedroogde kruiden en specerijen, de vele bindmiddelen en de natuurlijke zoetmiddelen. De recepten kan je gemakkelijk toepassen in de dagelijkse keuken, ook voor gezinnen met kinderen.

Breng een keukenschortje en een potje voor eventuele restjes mee. Een volledige biologische, vegetarische maaltijd is in de prijs begrepen. Deze reeks richt zich tot beginners.

Details

Date:
18 september
Time:
10:00 tot 13:00
Cost:
€160
Event Categories:
,
Event Tags:
Website:
https://avansa-brugge.be/activiteiten/basiscursus-vegetarische-voeding-2

Venue

Avansa Regio Brugge
Sint-Pieterskerklaan 5
Brugge, 8000 Belgium
+ Google Map