- This event has passed.
Kookworkshop – de Thaise keuken – menu IV
14 mei om 10:00 tot 13:00
€32De Thaise keuken is zoveel meer dan koken met citroengras en kokosmelk. Ze is erg divers en maakt gebruik van een grote verscheidenheid aan ingrediënten, kruiden en specerijen. Nancy (Chanapa) Gydé, zelf Thaise met jarenlange ervaring in de catering en het geven van kooklessen, laait met haar enthousiasme je kookvuur aan. Ze vindt het een uitdaging om Thais te koken in Vlaanderen. Dat betekent dat ze een fusion keuken voorstelt waar lokale kruiden en producten hun plaats vinden naast de typisch Thaise ingrediënten. Een ervaring om niet te missen.
Breng een keukenschort mee. Het menu bestaat uit:
Massaman kip curry (Massaman Gai), glasnoedels met zeevruchten (Yam Woonsen Talay) en gewokte chinese kool met paddestoelen (Pad Pak Kard Kao Hed)